Oulun formulakerho K-125 ry

Jesse Anttila

Jesse Anttila

@Jesse Anttila

Oon Jesse Anttila 24v ja tuun Kempeleestä. Mun suhde kartingiin/autourheiluun on oikeestaan se etten oo tehny juuri hirveesti muuta 18 vuoteen. Alotin vuonna 2000 kartingista ja sen jälkeen on ajettu kotimaassa sekä kanssinvälisesti kartingia,formuloita ja Gt-autoja. Viimeset 5v oon elättäny itteni autourheilulla.

Ensimmäinen kosketus lajiin oli 5-vuotiaana, ku iskä osti mulle crossi mopon. Sillä alottelin mutta yhtenä kertana ku oltiin iinatissa ajamassa ni OFK:n pari poikaa Jussi&Nike tuli kattelee ja kyselee josko onnistus vaihtokaupat että pojat saa kokeilla mopolla ja mää sitte kartingia. Sillä tiellä ollaa edelleen.

Moottoriuheilussa parasta on kilpaileminen ja itsensä haastaminen. Oon oppinu nuoresta asti kantaa vastuuta, tavannu lukemattomia uusia ihmisiä ympäri mailmaa ja saanu siitä ammatin.

Tavoitteenani on elättää itteni kiikkustuoliin asti moottoriurheilulla tavalla taikka toisella mutta edelleen pienen pojan kiiltosilmissä haaveena ois tehä se kuljettajana.

Mitä ominaisuuksia karting vaatii kuljettajalta? En osaa tehä nii montaa lausetta että kaikki ominaisuudet osaisin kertoa kun lajissa pärjää monilla erilaisilla. Itellä vahvuuksia on tasaisuus, rohkeus ja halu oppia.

Ofk:n jäsen olen ollut 18 vuotta. Ofk on aina tukenu junioreita ja ollut apuna tarvittaessa. Kerho järjestää paljon kerhojuttuja nuoremmille että lajiin pääsee mahdollisimman helposti sisään.

Kannustan rohkeesti ja ennakkoluulottomasti mukaan!